vrijdag 10 september 2021

Brief Versturen Afmetingen

Maximaal 5 mm dik. 38 x 265 x 32 cm.


Welke Envelop Te Kiezen Voor Je Brief Viking Blog

Het formaat bepaalt of je iets als brief of pakje moet verzenden.

Brief versturen afmetingen. Wat de afmetingen betreft zijn de minimale afmetingen van de enveloppe 149 centimeter. Vind een postkantoor of postpunt. Maximaal 50 g zwaar.

Enveloppen afmetingen in mm. Een genormaliseerde brief of kaart is altijd rechthoekig met volgende kenmerken. Je betaalt met postzegels.

Gebruik onze online tool om snel het tarief te berekenen voor je brief. Een ander bekend bedrijf is Sandd. Iets waar je op moet letten bij het versturen van post is het formaat van jouw zending.

Een genormaliseerde brief of kaart is altijd rechthoekig met volgende kenmerken. En brief gefrankeerd met postzegels mag. Maximaal 5 mm dik.

Minimaal 90 x 140 mm. De gegevens van de persoon die de brief zal ontvangen moeten op de voorkant van de enveloppe staan. In een postkantoor of postpunt.

Het C5 envelop formaat wordt dan ook vaak gebruikt om correspondentie met een bijbehorende antwoordenvelop te versturen. Binnen Nederland en internationaal. Je brief past door de brievenbus.

Bereken het tarief voor je brief. Vul het gewicht en de afmetingen in. U geeft uw brieven af in een van de 1250 postkantoren en postpunten in ons land.

Minimaal 90 x 140 mm. Je brief of kaart mag alle mogelijke vormen en formaten hebben maar als die buiten de genormaliseerde afmeting valt betaal je wel een meerprijs. Het werkt als volgt.

Maximaal 50 g zwaar. Als je zelf aan de slag gaat om bijvoorbeeld een snailmail te maken is het wel handig om hier aan te denken. Gebruik onze online tool om snel het tarief te berekenen voor je brief.

Maximaal 125 x 235 mm. Wijzig het aantal brieven als je meerdere brieven wilt versturen. 125 x 235 mm.

Gefrankeerde internationale post doe je gewoon in de oranje PostNL brievenbussen of geef je af op het Postkantoor. Een brief of kaart moet bij Bpost voldoen aan de volgende voorwaarden voor verzending als genormaliseerd. Via ParcelParcel kun je brieven versturen naar maar liefst 220 landen.

Met de service van PostNL kan eenvoudig en snel post naar Nederland verzenden. Van verjaardagskaartje tot internationale partijenpost. Vind eenvoudig en snel het tarief voor het versturen van je post en pakket.

U steekt uw brieven in een van de 10000 rode brievenbussen in ons land. 230 mm in de breedte. 14 x 9 cm.

Een genormaliseerde brief of kaart is altijd rechthoekig met volgende kenmerken. PostNL biedt je verschillende mogelijkheden om brieven en kaarten te versturen. Maximaal 125 x 235 mm.

Een brief wordt een pakje als ze de volgende afmetingen en gewicht overschrijdt. Het versturen van een brief kost geld. Hier vind je het complete overzicht van de tarieven voor het versturen van post en pakketten.

Gebruik onze online tool om snel het tarief te berekenen voor je brief. Wat is belangrijk bij het versturen van een brief. Verzenden binnen Nederland kost 390.

Dit bedrag is inclusief btw. Maximaal 125 x 235 mm. Je kunt je brief of kaart naar het buitenland op verschillende manieren frankeren en versturen.

Een kaart of een brief in envelop zal niet zo snel een probleem zijn. 90 x 140 mm. Maximaal 50 g zwaar.

Hou er wel rekening mee dat je pakketje aan de maximale afmetingen van een brievenbuspakketje voldoet. Item afmetingen 335 mm x 240 mm. Er zijn tegenwoordig 3 manieren om een brief van postzegels te voorzien.

Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd. Dan kies je voor een C5 envelop. Voor een vlotte bezorging van je kaart of brief zijn de volgende zaken belangrijk.

Afmetingen envelop C56 formaat. Via onze vergelijkingstool selecteer je het land waar je jouw Brief naartoe wilt sturen. Een brievenbuspakje naar het buitenland sturen doe je al vanaf 750 inclusief btw.

Hoewel er meerdere aanbieders zijn voor het verzenden van post beperken we ons hier tot het meest bekende PostNL. Niet zwaarder is dan 2 kg. Bekijk nu de tarieven en verschillende opties voor verzending.

Minimaal 90 x 140 mm. Hoe groot en zwaar mag je brief zijn. In 6 stappen je brievenbuspakje laten bezorgen.

Deze voldoen vaak al aan de minimale en maximale afmetingen van PostNL. 229 x 324 cm niet kleiner is dan 14 x 9 cm. In een rode brievenbus.

Wil je meer dan drie A4 vellen versturen. Maximaal het formaat van een A4 heeft C4 envelop. Postzegels kopen en op de enveloppe plakken.

Een genormaliseerde brief of kaart is altijd rechthoekig met volgende kenmerken. Vanaf 1876 per maandplus behandeling en frankeringgefactureerd per zending. Anderzijds mag de som van de breedte de lengte en de hoogte niet meer dan 90 centimeter bedragen.

Minimaal 90 x 140 mm. Kies het type zending. Maximaal 5 mm dik.

Deze envelop is daarnaast groot genoeg voor een brief én een EA5 envelop. Let er dan op dat je post. 229 x 114 mm.


Why You Should Have A Pen Pal Lettering Penpal My Father S World


Amerikaanse Vouwdoos 160x160x100 Mm Brievenbusdoosjes En Luchtkussen Enveloppen Dozen Brief


Vensterenveloppen Zijn Ideale Enveloppen Voor Uw Zakelijke Post Bij Het Versturen Met Vensterenveloppen Hoeft U Geen Sticker T Venster Envelop Envelop Kleuren


Faq Je Brief Of Kaart Klaarmaken Voor Verzending Bpost


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aangetekende Brief Volgen

Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatie. Hoe kan ik mijn aangetekende zending online volgen. Pin Op Catawiki Aangetekende brief versturen n...